Translate

четвртак, 15. октобар 2015.

Hleb sa tikvicama i parmezanom -Njam njam



Sastojci :

150 g običnog brašna, 
150 g integralnog brašna, 
1 kesica praška za pecivo, 
1 kašika soli, 
1 kašika kima ( može a i ne mora ), 
250 g narendanih tikvica, 
150 ml ulja, 
2 jajeta, 
45 ml mleka,
 50 g  parmezana, 
2 kašike susama i malo soli.


Rernu zagrejati na 180°C, pravougaoni kalupnamazati uljem .Umutiti jaja sa solju pa postepeno dodavati brašno, prašak za pecivo, 1 kašiku susama, kim, rendane tikvice, ulje, mleko i parmezan.Sve dobro sjediniti i preručiti u pleh i posuti sa ostalom 1 kašikom susama.Staviti da se hleb peče dok ne porumeni.

Нема коментара:

Постави коментар