Translate

уторак, 24. март 2015.

Marinirani file sa kus - kusom - njam - njam časopis






Sastojci :

2 srednja svinjska filea,
1 glavica crnog luka,
 4 dl mleka,
ulje , 
vegeta, 
1 dl soja sosa,
 150 g kus - kusa , 
2 dl vode ,
1 glavica crvenog luka ,
 1 šargarepa. 

Meso iseći na kocke preliti mlekom , vegetom i  soja sosom pa ostaviti u frižider da odstoji 5 sati.Kus - kus preliti sa vrelom  vodom polopiti i ostaviti da nabubri.Crni luk i šargarepu sitno iseckati i prodinstati .Pred kraj dodati vegetu i soja sos skloniti sa šporeta i sjediniti sa nabubrelim kus - kusom.Marinirano meso ocediti i pržiti na vrelom ulju doki ne porumeni pa služiti sa kus - kusom.

Нема коментара:

Постави коментар